Detský písací stôl pre všetkých školákov aj hravých škôlkárov...

Zariaďujete izbu pre vaše deti? Chystajú sa do školy? Potrebuje vaše dieťa priestor na kreslenie, modelovanie alebo inú kreatívnu činnosť? Ak ste si na položenú otázku zodpovedali kladne, tak sme pre vás našli riešenie. V rámci nášho portfólia vám ponúkame písacie stoly pre deti v rôznych farbách, motívoch a z rôznych materiálov.

pisaci-stol-deti

Majú vaše deti radi disneyho, rozprávky alebo preferujú skôr klasický drevený vzhľad stola. V rámci nášho širokého výberu detských stolov, si každé dieťa u nás nájde svoj vytúžený stôl.

Otázkou zostáva ako vybrať ideálny detský písací stôl. Pri jeho voľbe treba určite dbať na kvalitu, odolnosť a pevnosť materiálu. Za vhodné materiály sa všeobecne považuje masív. V ponuke máme aj lacnejšie varianty ako certifikovanú laminovanú dosku alebo kvalitný drevotrieskový materiál, ktorý je chranený špeciálnym laminátom. Výhoda týchto materiálov spočíva v odolnosti voči vyblednutiu farieb a rôznym oderkom.

Ďalším dôležitým kritériom pri výbere detského písacieho stola je jeho priestranosť a kapacita úložných priestorov. Vaše dieťa by malo mať dostatočný priestor na svoje knižky, zošity, lampu a iné potrebné pomôcky. U starších školákov sa odporúča väčší stôl, aby bolo možné umiestniť aj počítač, keďže v súčasnosti je už bežnou výbavou školáka.

Detská izba je miesto kde dieťa vykonáva celú radu činnosti. Je to miesto kde sa hrá, učí a spí. Izba pre deti by preto mala byť priestorom, kde sa cíti pohodlne a bezpečne. Z dôvodu bezpečnosti zdravia treba dodržiavať niekoľko zásad. V prvom rade ide o správne situovanie detského pracovného stola. Za vhodné umiestnenie sa považuje miesto s dostatkom prirodzeného svetla najmä miesta pri okne alebo pod umelým svetlom, tak aby si deti pri písaní netienili. V prípade ak sa na stole nachádza počítač je treba stôl polohovať tak aby na monitor nedopadalo priame slnečné svetlo. Taktiež netreba opomenúť, že písacie stoly pre deti by mali mať aj správne parametre. Rozmer stola by mal zodpovedať výške dieťaťa, aby sa dieťa pri sedení za stolom nehrbilo a cítilo sa príjemne.

Na zdravý vývoj detí je potrebná aj kvalitná stolička, preto odporúčame stoličky k písacim stolom v rámci našej ponuky. Pre ideálnu destskú izbu je možné zakúpiť aj iné časti detského nábytku ako sú postele, nočné stolíky, poličky, regály, truhlice na hračky a iné. Zariadenie detských izieb ponúkame dokonca aj v jednom motíve.